Стало відомо, як навчатимуться студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки з 16 по 30 листопада.

Читайте також: Повідомили, чи працюватимуть школи у Луцьку до та після виборів (офіційно)

Відповідний Наказ ректора Про особливості роботи університету в умовах карантину на період з 16 листопада по 30 листопада 2020 року опублікований на сайті вишу. У документі, зокрема, йдеться про те, що студенти в цей період вчитимуться за змішаною формою навчання, пише ІА Волинські новини.

В очній формі проводитимуться заняття, які передбачають використання предметних або спеціалізованих аудиторій та приміщень, оснащених спеціалізованим обладнанням.

Відвідувати очні заняття можна групами не більше 20 осіб.

Стороннім особам доступ до навчальних корпусів і надалі заборонений. Також заборонено стороннім особам відвідувати гуртожитки.

Цим же документом заборонені масові заходи за участю понад 20 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення функціонування університету (засідання ректорату, вченої ради університету, конкурсних комісій).

Читайте також: На Волині в "червоній" зоні дозволили послабити карантин

Як стало відомо з власних джерел, більшість факультетів працюватимуть до 30 листопа дистанційно, за винятком випадків, коли є потреба зібратись очно. Очна форма стосується насамперед факультетів, навчання на яких базується на роботі в лабораторіях з різними препаратами.

Варто зазначити, що в ЛНТУ координаційний штаб вирішив продовжити дистанційне навчання студентів до 1 грудня 2020 року.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook