Проплачена передвиборна агітація за чинного президента Петра Порошенка під виглядом соціологічного опитування, продовжується. Так звані "агітатори" щодня проходять безліч будинків як у Луцьку, так і по цілій Україні, аби під виглядом анкетування нав'язати за кого має проголосувати пересічний громадянин.

Читайте також: Сувенірчик за липову анкету: журналіст викрив нахабну схему агітації виборців Порошенком

Черговий допис із відео, на якому видно російськомовних бабусь, які "агітують" за "гаранта", опублікував В'ячеслав Хоменко у Фейсбуці:

"Заходять до мене ось такі бабусі і під приводом анкетування задають мені питання, які прямо нав'язують за кого я маю на майбутніх президентських виборах віддавати свій голос... Це просто капец!!! Мені жаль цих бабусь, вони вже за будь-які гроші підуть на таку грязну справу. Але почуйте, що їх цікавить!!!! Їм пощастило, що зі мною була дитина і я вирішив до кінця їх вислухати без провокування...

Ці, порохоботські фабрики використовують покоління, яке цю країну будувати не буде... Яке все на що воно здатне – це тільки надавати інформацію та пораду на правильний вибір!!! Це знущання над літніми жінками та над тими до кого вони приходять з питаннями...

Звернення до провладних порохоботских штабів – наступне відео буде більш жостке... Зупиніться ходити по домівках людей!" – пише чоловік.

Читайте також: Журналістів, які потрапили на збори агітаторів БПП, заблокували всередині (Відео)

Нагадаємо, що це уже не перший випадок, коли українці скаржаться на те, що у країні активно "агітують" за Петра Порошенка.

Окрім того, інші дописувачі негативно висловилися про таку агітполітику "гаранта":

Ігор Анатолійович Швець: рошен рулить. Він наскільки боїться втратити владу, що пійде на все. Для нього не має перешкод і це печалька. Овоч у порівнянні з ним ягодки, і ми це відчуємо тоді, коли дойдемо до кульмінаційної точки виборів.

Александр Мищенко: Як низько опускаються ці бабусі... схоже на грузинський сценарій організації виборів, це просто жахи.

Володимир Петрович Питомець: Так не забувайте чиї схеми! Медведчуківські!! Хто керує штабом Порошенко?

Larisa Pilipenko: Оце вже починається. Бабусі із совкового минулого... бідолашні за копійки будуть ходити....

Олег Чирук: Точно з такими питаннями ходив молодий хлопець в м.Луцьк! На питання: "Як ви відноситесь до П.Порошенка?" Почувши відповідь що він зрадник , брехло і злодюга! Хлоп почав мінятися!!!

Маряна Ройко: Також проводиться соціологічне опитування по телефону київстар, датагруп, лікарських засобів. А перед виборами громадське опитування це норм. Гречку не пропонували?

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter