Радник голови Офісу президента Тимофій Милованов похвалився новим фото в кабінеті заступника голови ОП. Ексміністр інфраструктури Володимир Омелян вказав, що це підтверджує те, що урядом України керує Банкова.

Читайте також: Зеленський став для українців головним розчаруванням року – опитування

За словами Омеляна, такого не було навіть за часів правління Януковича або Кучми. Про це чиновник написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, радник голови ОП опублікував знімок, на якому зображені він, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, заступниця міністра розвитку економіки Світлана Панаіотіді й радниця прем'єр-міністра Наталія Бойко. На фото видно, що всі вони сидять за одним столом у кабінеті заступниці голови Офісу президента Юлії Свириденко.

Радник голови ОП опублікував знімок

Зі свого боку, Омелян на своїй сторінці у Facebook вказав, що фото Милованова – приклад того, що урядом України керує Банкова. За його словами, такого не було навіть за часів Януковича чи Кучми.

Читайте також: В Україні з’явиться ще одне міністерство: Шмигаль розповів деталі

Омелян заявив, що урядом України керує Банкова

Пізніше Милованов вирішив різко відповісти ексміністру інфраструктури. Він зробив "гумористичний" колаж і опублікував його на сторінці в мережі. У коментарях до цього Омелян порадив чиновнику припинити істерику і зайнятися роботою.

"Прем'єр-міністр не повинен і не має права сидіти в кабінеті заступниці керівника Офісу президента й смиренно чекати, коли вона з'явиться. А Вам, перед тим як називати мене Раша Тудей, треба припинити ходити на "НьюзВан". Шкода, що професор американського університету та керівник Київської школи поводиться, як радник Єрмака", – зазначив ексміністр інфраструктури.

Коментар Омеляна
Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook