У Володимирі-Волинському в лютому 2020 зібралася ініціативна група людей, які мали багато бажання та ідей для розвитку міста. Для втілення ідеї у життя, було  було вирішено створити громадську організацію під назвою, яку обговорювали і вибирали досить довго – "Новий Володимир". Організацію було офіційно зареєстровано.

Читайте ткож: Луцьк відмовиться від маршруток, – Криклій

Проте згодом її учасникам доволі прикро було побачити, що назву організації вкрали та навіть використали у політичній рекламі. Тому довелося звернутися у правоохоронні органи, інформує Буг.

Громадська організація "Новий Володимир" була зареєстрована 7 лютого 2020 року. Про це можна дізнатися з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань 

В кінці березня 2020 року планувалася презентація громадської організації. Проте, у зв’язку з введеними карантинними заходами, її довелося перенести.

Такою обставиною вирішили скористатися дрібні шахраї. Назву громадської організації вкрали – вона дуже сподобалася помічнику народного депутата від "Слуги народу" Павлу Горошкевичу та команді Максима Клим’юка, яка досить тісно з ним співпрацює.

На початку квітня назву ГО "Новий Володимир" розмістили на політичних білбордах у Володимирі-Волинському.

Читайте також: На "Ягодині" – блокували рух на митниці через обов'язкову обсервацію

Справжня голова офіційно зареєстрованої громадської організації "Новий Володимир" Катерина Музичук була не тільки здивована, але й шокована, побачивши ці білборди.

На даний час, згідно реєстру, більше немає офіційно зареєстрованих громадських організацій під назвою "Новий Володимир". Злодії і надалі продовжують використовувати назву організації без згоди і у власних цілях.

Так, нещодавно, місцевий ресурс "ВолодимирМедіа" повідомив про створення молодіжного центру під тією ж назвою – "Новий Володимир". Як бачимо, злодій не думає зупинятися, знаючи, що порушує право інтелектуальної власності.

Тому громадська організація "Новий Володимир" направила звернення у поліцію:

"Я, Катерина Музичук, голова справжньої ГО "Новий Володимир" направила звернення начальнику Головного управління Нацполіції у Волинській області Юрію Крошко з проханням розібратися у ситуації і згідно чинного законодавства перевірити інформацію про реєстрацію ГО, очільником якої є Павло Горошкевич. У разі відсутності реєстрації такої ГО прошу відкрити провадження та провести розслідкування справи".

Дуже прикро, що в сучасному світі існує місце таким махінаціям і шахрайствам. Невже у Володимирі-Волинському дозволено робити те, чому суперечать не тільки норми моралі, але і законодавство?

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook