У Луцьку на ДПЗ "аси" паркування перекрили тротуар, по якому ходять люди.

На бульварі Дружби Народів, 15, місцеві "автоандони" постійно паркують свої автомобілі просто на тротуарі, який лише нещодавно відремонтувала Луцька міська рада.

Читайте також: "Автоандон" знищив газон у центрі Луцька

Про це "Під прицілом" повідомили мешканці багатоповерхівки, яким уже набридла зухвалість окремих водіїв, які відверто нехтують інтересами інших жильців цього будинку.

Нагадаємо, протягом багатьох років жителі цієї багатоповерхівки скаржилися на вузьку проїжджу частину і знищені тротуари.Нарешті коли питання вирішилося, місцеві автовласники одразу облюбували відремонтовані тротуари і зробили з них паркінг. Автолюбителі паркуються з грубим порушенням ПДР, ні можливі штрафи, ні нарікання пішоходів їх не зупиняють. Повернувшися з роботи, "автоандони" відразу ставлять свої машини прямо на тротуарі.

Скільки ж часу знадобиться, щоб такими темпами знову знову знищити тротуари і потім розповідати, що міська влада нічого не робить? Як у окремих людей вистачає совісті паркуватись там, де гуляють діти, люди літнього віку та мами з колясками? Щоб пройти там, вони змушені увечері пересуватись проїжджою частиною і наражати себе та своїх близьких на небезпеку. Варто водіям пам'ятати, що власна зручність не повинна створювати незручності десяткам інших осіб.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter