Виходити із посту треба, поступово вводячи різні продукти тваринного походження протягом такого ж періоду, скільки тривав і сам піст.

Читайте також: Як вберегти себе від алергії: поради фахівців

Таку пораду дала лікар-дієтолог Оксана Скиталінська, пише УНН.

"Радять виходити з посту рівно стільки ж, скільки тривав сам піст. Причому, якщо ви завершуєте піст, то це не означає, що вам треба одразу накидатися на ковбасу, м'ясо, сало і так далі, тому що протягом цих тижнів в організмі виробляється все менше і менше ферментів, які переробляють їжу тваринного походження", – зазначила дієтолог.

Читайте також: Як стати щасливими

За її словами, корисним під час виходу з посту буде неміцний нежирний м'ясний бульйон.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook