Острівки безпеки, системи водовідведення та нова дорога. Обранці громади проінспектували важливі інфраструктурні об’єкти міста.

Читайте також: У Луцьку перекрили перехрестя через ремонт

Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Кожного разу коли Луцьк накривають дощі, то містяни на окремих вулицях міста закачують штани і, ледь не в прямому сенсі цього слова, плавають по місту, адже після кожної грози обласний центр Волині перетворюється на українську Венецію. Тож з цією проблемою почали боротися з центральної вулиці міста – проспекту Волі. Тут тривають роботи по відведенню дощових та талих вод з проїжджої частини, тут встановили систему водовідводу.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зазначив, що тепер по центральній вулиці міста лучани зможуть ходити спокійно, а водії – їздити. 

Читайте також: На прибудинкову територію луцького двору витратять майже 200 тисяч гривень

Також по вулиці Гущанській відремонтували дорогу, на яку виділили із міського бюджету понад 1 мільйон гривень. Місцеві кажуть, що раніше цю дорогу важко було взагалі назвати дорогою. 

Окрім того, перехрестя вулиць Шевченка, Набережної та проспекту Волі вже обладнали сучасними острівцями безпеки – це дозволить лучанам почувати себе безпечніше при переході дороги на пішохідному переході, а водіїв – не їхати на шаленій швидкості. Окрім того, тротуари облаштовані спеціальною тактильною плиткою для незрячих. 

Детальніше дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter