Сексуальний егоїст – це людина, дії якої під час статевого акту спрямовані лише на отримання власного задоволення, ігноруючи почуття партнера. Такий секс стає примітивним. 

Читайте також: Експерти назвали оригінальні ідеї для сексу, які принесуть більше задоволення

Сексолог Катерина Федорова наголошує, що при цьому отримати задоволення обом партнерам дуже складно, пише "Здоров'я 24".

Які бувають ознаки сексуального егоїзму

1. Відсутність прелюдії

Партнера не хвилює ступінь вашого збудження, ваш настрій та ваші бажання. Йому важливо лише те, що він відчуває та як йому комфортно.

2. Критика

Він постійно критикує вашу зовнішність, вашу поведінку у ліжку, ваші уподобання. 

3. Швидкість

Тут ні про ніжність, ні про чуттєвість не йдеться. Чоловік настільки швидкий, що жінка навіть отямитися не встигає. Якщо він не вважає це проблемою, то від такого партнера потрібно триматися якнайдалі.

4. Твій оргазм – твої проблеми

Багато егоїстів ніжні й чуттєві тільки до піку насолоди, але свого піку. Про те, що ви не проти теж відчути оргазм, йому думати не обов'язково. Це ваші проблеми.

5. Ти – мені, а я – нікому

Він упевнений, що масаж, оральні ласки ви просто зобов'язані робити. Зате він відмовляється робити це для вас, або ж взагалі вважає це принизливим. Він ще й обурюється, адже ви маєте доступ до його прекрасного тіла.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook