Вибір автошколи для якісного навчання та опанування водійських навичок доволі непросте завдання.Особливо, коли кількість приватних автошкіл у Луцьку мабуть перевищує з десяток, обирати доводиться за такими критеріями: місце розташування (адже здебільшого навчання проходить відразу після закінчення робочого дня), подання теоретичного матеріалу, доступного автопарку для виїздів і вартості навчання.

Читайте також: В Україні хочуть дозволити здавати на права без навчання в автошколі

І саме серед цих чотирьох критеріїв якісно вирізняється автошкола "Актив Драйв", офіс якої розташований в центрі міста, а саме у ТЦ "Буратіно".

Теоретична частина навчання проходить з 16:00 до 18:00 і з 18:00 до 20:00, тобто кожен обирає комфортнішу для себе зміну.

Загалом навчання проходить у зручних, обладнаних всім необхідним аудиторіях, а викладач не просто зачитує правила з підручника, але й наводить реальні ситуації зі свого досвіду, які дозволяють легше зрозуміти всю важливість керування транспортом.Особливо для людей, які до цього не цікавилися "автомобільним світом" взагалі. 

Улюблена фраза, викладача Сергія Валентиновича: "Водієм не народжується ніхто", що допомагає багатьом студентам повірити в себе та не боятися сісти за кермо. 

 

 

 

Інструктори по водінню дуже приємні молоді чоловіки, які адекватно сприймають усі "затупи" студентів та формують індивідуальний та зручний графік практичних занять для кожного. Також вони допомагають краще підготуватися до фінального екзамену у сервісному центрі МВС і беруть на себе усю біганину з документами та чергами. 

Вартість за весь курс навчання разом з виїздами – фіксована і становить 5500 гривень, що є цілком прийнятною сумою в порівняні з іншими автошколами міста. Суму за навчання непотрібно платити відразу, а можна розбити на декілька платежів.

Та й загалом відношення усієї команди "Актив драйв" відкрите, налаштоване на комфорт та товариські відносини. Хто дійсно хоче зрозуміти усі нюанси ПДР та навчитися базових навичок водіння, при цьому старанно відвідуючи заняття, не залишиться розчарованим і уже за два місяці зможе отримати омріяне посвідчення водія. 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook