Володимир Зеленський довгий час тримається у топ-3 кандидатів у президенти України, які мають найбільшу підтримку населення перед виборами-2019. При чому чинний президент Петро Порошенко серйозно програє лідеру "Квартала-95", за результатами останніх соціологічних опитувань.

Читайте також: У Порошенка назвали Зеленського головним конкурентом і російським пропагандистом

У світлі цього проти Володимира Зеленського розпочалась війна, адже він представляє серйозну загрозу амбіціям старої політичної еліти на прийдешніх виборах.

Найбільше бруду на Володимира Зеленського виливають на телеканалі "Прямий", який фактично належить Петру Порошенку. Однак усі потуги БППешних журналістів і політтехнологів виглядають куцими і необдуманими, адже нічого, окрім безглуздих  закидів про зв'язок лідера "Квартал-95" з бізнесменом Ігорем Коломойським немає.

Читайте також: Нові рейтинги показали трійку кандидатів у президенти, які лідирують та мають шанси на перемогу

До критики Зеленського долучився і мер Києва Віталій Кличко. На ТК "Прямий" він розкритикував ідею написати передвиборну програму на основі звернень громадян на сайті кандидата Зеленського. Він зазначив, що йому це нагадує пілота, який не знає, як вести літак і питає у пасажирів чи хтось знає що робити.

Цікаво, чи задумувався Кличко над своїми словами? Адже коли він йшов у мери Києва, він не мав абсолютно ніякого політичного досвіду і навичок управління необхідних для посади міського голови.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter