Драйвова музика зігрівала лучан на Театральному майдані нашого міста, адже в рамках тринадцятого етнофестивалю "Різдво у Луцьку" тут відбулася "Зіркова коляда". Захід відбувається за підтримки Фонду Ігоря Палиці Тільки разом.

Читайте також: Щедрий вечір: як зустрічають Старий Новий Рік в Україні

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

Із святковими виступами сюди завітали імениті виконавці, серед яких: фольк-гурт "Чачка", гурти "ФлайzZzа", "Rock-H", "Joryj Kłoc", квартет "Акорд" та Тетяна Ціхоцька , йдеться на сайті Луцької міської ради.

На захід також завітав радник міського голови Ігор Поліщук.

"Дуже добре, що у нас є ця чудова традиція – зустрічати Різдво разом, незалежно від погоди. Я щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим і хочу побажати, аби Господь оберігав нашу країну, благословив наше місто на процвітання, а нам дарував міцне здоров’я, гарний настрій, добробут, достаток та злагоду", - привітав він усіх та висловив подяку гуртам.

Читайте також: В обласному центрі Волині триває етнофестиваль "Різдво у Луцьку"

Запальні мелодії зібрали багатьох активних лучан. Окрім танців та музики усяк міг почастуватись та зігрітись гарячим чаєм у гастрономічних партнерів свята. Також передбачено було розваги і для діток, яких розважав святковий потяг та поні.

Етнофестиваль "Різдво у Луцьку" продовжиться 13 січня і передбачає ще багато цікавих заходів. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter