У мережі з'явилося відео нападу невідомих на автобус з людьми, в якому знаходилися представники організації "Патріоти − За життя".

Читайте також: На трасі розстріляли автобус організації "Патріоти – За життя": є загиблі – ЗМІ

Про це повідомляє "Інсайдер UA".

"А ось і сам момент нападу. Все, як у лихі 90-е. Інцидент поліція кваліфікувала, як хуліганство", − йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що біля селища Люботин Харківської області невідомі на автомобілі Mitsubishi заблокували мікроавтобус Mercedes і змусили його зупинитися. З Mitsubishi вийшло кілька людей, вони обстріляли автобус з травматичної зброї і втекли.

Згодом стало відомо, що поліція у Красноградському районі Харківської області затримала нападників на мікроавтобус з нібито активістами.

Унаслідок пострілів двоє отримали поранення. Розшук зловмисників здійснювали за спеціальною поліцейською операцією "Сирена".

Своєю чергою глава МВС Арсен Аваков написав про затримання нападників наступне: "Зайчики" в ряд – затримані з м’язами та без мізків, які стріляли в таких самих, що їхали з політичних гастролей. Ніхто не загинув, легкі поранення, але кожного учасника цих провокацій чекає жорстка реакція".

Читайте також: На Центральному ринку пограбували валютчика, введено план "Перехоплення"

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook