Сидячий спосіб життя і нескінченні чаювання з печивом можуть негативно позначитися на вашому здоров'ї, а також і на фігурі.

Читайте також: ТОП-5 напоїв, які бадьорять не гірше за каву

Про це повідомляє 24 канал.

Снідайте

Як би ви не поспішали на роботу, ніколи не пропускайте сніданок. По-перше, він допомагає запустити метаболізм, по-друге, він дає заряд енергії на весь день, по-третє, він рятує від шкідливих перекусів, по-четверте, на сніданок ви можете з'їсти все, що завгодно. Це можуть бути навіть улюблені солодощі, адже вони принесуть значно менше шкоди, аніж якщо ви з'їсте їх ввечері.

Командна робота

Питання здоров'я хвилює не лише вас в офісі. Ви можете зібрати цілу групу, які разом з вами будуть долати всі труднощі. Ви можете домовитися не приносити в офіс заборонені продукти, записатися в тренажерний зал і ділитися результатами для додаткової мотивації.

Пийте воду

Коли ви з головою в роботі, то часу на такі, здавалося б, дрібниці, як вода абсолютно не вистачає. Але якщо ви будете ігнорувати потребу організму в рідині, то скоро відчуєте голод, млявість і головний біль. Поставте біля робочого місця чашку або пляшку з водою і старайтесь випивати її до кінця робочого дня.

Робота в русі

Замість того, щоб влаштовувати ділові зустрічі в офісі, пропонуйте партнерам/клієнтам/колегам посидіти в затишному кафе за чашкою кави. За даними Стенфордського університету, активність і свіже повітря протягом усього 20 хвилин здатні поліпшити настрій і знизити рівень стресу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook