Якщо у вас щасливі стосунки, думка про те, що партнер вам невірний, ймовірно, крає ваше серце. Якщо ви помітили, що дружина поводиться трохи інакше, ніж звичайно, це не точно є причиною для занепокоєння. Щоб не перетворювати життя на параною, потрібно пересвідчитися, чи є ознаки зради.

Читайте також: Постійно хочеться спати: лікар назвав причини і дав ефективні поради

На думку експертів, існує низка загальних тонких попереджувальних знаків, які можуть свідчити про зраду у стосунках. Оскільки кожна людина може інтерпретувати попереджувальні знаки по-різному, важливо підходити до цих знаків з ретельним розглядом, перш ніж перейти до висновків, пише канал 2+2.

Ознаки зради

Незвична, перебільшена любов

У дослідженні, опублікованому в Бюлетені про особистість та соціальну психологію, було встановлено, що коли партнер обманює, він починає очевидно підлещуватися. Аби прикрити обман жінки часто починають приділяти чоловікам більше уваги. Вона буде з вами ласкавою, цілуватиме та обійматиме більше, ніж звичайно.

Так вона намагається загладити провину і зменшити ваші підозри.

Раптово затримується на роботі

Якщо типовий робочий графік вашої коханої стає раптово довшим, вона приходить глибоко вночі, може бути певна підстава для підозр.

Соціальні медіа: надто активні чоловіки на її сторінці

Дуже легко відчувати себе параноїком, коли фото дружини збирають лайки та компліменти від різних чоловіків. Загалом, це не є підставою для підозр. Але якщо конкретна особа переходить рівень близькості та флірту і робить це постійно, можна замислитися. Особливо, якщо дружина нічого вам не розповідає про цю особу і ховає його від вас. Особливо вас має занепокоїти, якщо ви виявите, що у них (дружини чи цього чоловіка) є секретні облікові записи.

Телефон завжди при ній

Незвична поведінка – брати телефон завжди з собою: у ванну, на кухню, до туалету. Якщо вона приховує екран смартфону, виходить до іншої кімнати при дзвінках, має пароль та ніколи не дає вам телефон у руки – це перші дзвіночки зради.

Підозра вас у зраді

Часто, коли людина звинувачує вас у зраді, вона судить по собі. Якщо ваша партнерка не довіряє вам, вона може і сама бути не чистою.

Читайте також: Виявлено несподівану користь ранкового сексу

Зайві витрати на себе

Нові сукенки, білизна, косметика та інші придбання, які не входили до її планів, можуть сигналізувати про те, що жінка хоче бути красивою для когось іншого. Особливо, якщо вона купила спокусливу білизну, а перед вами її не надягає.

Вона вже зраджувала

Дослідження показали, що люди з історією невірності в три рази частіше обманюють у своїх наступних стосунках. Звичайно, якщо вона зраджувала раніше, не обов’язково, що зрадить і зараз, але вірогідність висока.

Головне – не перетворюйтеся на ревнивця. Будь-яку зміну поведінки дружини часто можна пояснити цілком нормальними речами. Намагайтеся говорити з коханою, а не влаштовувати скандали.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter