Один зі свідків, який перебував безпосередньо на місці ДТП у Луцьку за участю скандально відомої підприємиці Інни Вільчинської, внаслідок якої постраждала 5-річна дитина, розповів про деталі та подробиці автопригоди, які побачив на власні очі.

Читайте також: Аварію, у якій постраждала дитина, скоїла скандальна луцька підприємиця (фото/відео)

Лучанин пригадує деталі вчорашнього інциденту, пише ІА "Волинські новини".

"Водій таксі Chevrolet Aveo зупинився на червоний сигнал світлофору. Через 3-4 секунди у нього в’їхала Audi і таксі полетіло на зустрічну смугу. Водій різко вдарив по гальмах і зупинив авто. Тим часом із вулиці Січової виїжджало інше авто, то вона в’їхала і в нього, в бік. Наскільки я бачив, у салоні таксі була жінка, чоловік, хлопець та дитина. Основний удар прийшовся на сторону водія. Удар був такої сили, що задня частина таксі деформувалася у "гармошку". Схоже, що дитина вдарилась головою у сидіння водія. Також бачив кров на обличчі у пасажирки таксі. Чоловік та хлопець, які теж перебували у салоні авто, схоже, не дуже серйозно постраждали. А дівчинка то сильно", – каже очевидець аварії.

З його слів, свідки ДТП були налаштовані рішуче, і, якби не поліція, вони вчинили б над водійкою Audi самосуд.

"Її б розірвали живцем, бо у неї були видимі ознаки алкогольного сп’яніння. От видно, коли людина дуже випила. Вона не хотіла дихати в драгер, пояснюючи це тим, що від шоку не може дихати. Вона розуміла, що якщо дихне у драгер і прилад покаже зайві проміле, то уже не відвертиться – занадто багато свідків", – каже очевидець ДТП.

Читайте також: Госпіталізували п'ятирічну дитину: повідомили деталі нічної автотрощі у Луцьку

Нагадаємо, ДТП за участю трьох авто сталася пізно ввечері 19 грудня на проспекті Відродження в Луцьку. Попередньо поліція встановила, що 32-річна водійка Audi Q5 допустила зіткнення з Chevrolet Aveo, який відкинуло на смугу зустрічного руху, а далі в’їхала в Renault Megane.

За словами свідків аварії, водійка Audi перебувала у стані алкогольного сп'яніння. У поліції кажуть, що відібрали необхідні зразки в наркодиспансері, результат дослідження буде через кілька днів.

Медики госпіталізували до лікарні 5-річну пасажирку одного з легковиків з важкими травмами: нині їй надають необхідну допомогу. Також у лікарні перебуває пасажирка Audi Q5, яка отримала тілесні ушкодження.

Винуватицею нічної аварії у Луцьку, в якій постраждала дитина, стала скандально відома луцька підприємиця Інна Вільчинська.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook