Дружина генерального прокурора Ірина Луценко все частіше провокує суспільне невдоволення навколо себе. Нещодавно окрім дорогих суконь та елітних аксесуарів в її арсеналі з'явилася ще й престижна нагорода – "Жінка третього тисячоліття", - повідомляє портал Znaj.

Одразу після цієї звістки соціальні мережі вибухнули справжнім скандалом. Більшість користувачів сходяться на думці, що такий вчинок ставить під сумнів справедливість вручення номінації і натякають на проплачене журі.

Викликає суперечності і сама кандидатура Луценко – мовляв, вона навряд чи заслуговує такого високого звання, у той час, коли у нашій країні безліч більш гідних людей. Чого варті тільки ті відважні жінки, котрі кидають все заради добровольчої місії в АТО і рятують щодня життя сотень наших захисників.

"А я, дурень, думав, що жінки III-го тисячоліття в Україні - це жінки-солдати, які захищають Батьківщину на фронті, або волонтери, які віддають все для його забезпечення, або лікарі та медсестри АТО, які під вогнем рятують поранених бійців , або матері, ховають своїх загиблих на війні синів", - зазначив український телеведучий і блогер Сергій Іванов.

Здивував вибір суддів і Олександра Дубинського:

"Ірина Луценко стала переможницею Всеукраїнської премії "Жінка III тисячоліття". Ну, для цього хоч освіти не потрібно ... Ніякої. Тільки бабки", - припустив він.

Цікаво, що декларація обраниці генпрокурора також демонструє далеко не бідне становище – тільки за останні кілька років вона заробила 200 мільйонів доларів, і навряд чи можна стільки відкласти зі депутатської зарплати.

Встигла прикупити й елітну нерухомість у центрі столиці, чотирикімнатну квартиру на Печерську (181 кв. м. вартістю у 3,5 тис. доларів) , а за актуальним курсом валют сьогодні це житло потягне на 16,9 млн гривень.