Грудень і перша половина січня – час новорічних корпоративів і можливість для виконавців добре заробити.

Читайте також: "Я залишаю свій дім" – вихователька Альона випустила новий хіт

Деякі артисти згодні заспівати для вас перед Новим роком, але жертвувати зустріччю свята з родиною не готові. А є й ті, хто не проти не тільки заспівати на корпоративі, а й безпосередньо відпрацювати всю новорічну ніч, пише Сегодня.

Вєрка Сердючка, Олег Винник, MONATIK, Тіна Кароль

Найдорожчими на новорічні свята залишаються такі топові українські виконавці, як Вєрка Сердючка, Олег Винник і MONATIK. Як повідомили у Сердючки, 40-хвилинний концерт артиста на новорічний корпоратив обійдеться в 25 тисяч євро. До цієї вартості входить виступ театру Андрія Данилка, звісно ж, разом з "мамою" Сердючки.

Трохи дорожче доведеться віддати за перформанс Олега Винника та Дмитра Монатика. Співаки попросять 30 тисяч євро.

Якщо ви захочете на свою новорічну вечірку запросити Тіну Кароль, за її виступ вам доведеться викласти 20 тисяч євро – саме такі розцінки у зірки за годину виступу. Ця сума не змінюється залежно від того, сама співачка виступатиме чи в супроводі балету.

KAZKA, "НЕАНГЕЛИ", Ольга Горбачова

Трохи дешевше, за 40 хвилин концерту, на новорічний корпоратив запитує дует "НеАнгели" – група буде готова заспівати для вас за 12 тисяч євро. Колектив KAZKA, який цього року став феноменом української сцени, коштує 10 тисяч євро за 40 хвилин виступу. Якщо ви захочете, щоб ваш корпоратив провела, а також заспівала на ньому Ольга Горбачова, будьте готові заплатити п'ять тисяч євро. Суто ведення заходу обійдеться в 2,5 тисячі євро.

Група "Время и Стекло" за виступ на новорічному корпоративі візьме 30 тисяч доларів. Це сума за 45 хвилин концерту.

А ось графік співачки Насті Каменських, яка цього року почала сольне плавання, вже практично розписаний на новорічні свята і, навіть, на новорічну ніч. Тож якщо хочете побачити зірку на своєму заході, варто поспішати. Замовити виступ співачки на новорічний корпоратив коштує 20 тисяч доларів за 45 хвилин. До цієї вартості також входить балет. Святкової ночі цифра буде вище – 50 тисяч доларів.

Що стосується виступу групи MOZGI, за 45-хвилинний виступ колектив запросить 20 тисяч доларів

Сергій Бабкін, "Антитіла", Павло Зібров

Музикант Сергій Бабкін готовий відпрацювати новорічний корпоратив за 12 тисяч доларів, але новорічної ночі побачити співака на своїй вечірці не вийде – Сергій разом з родиною відлітає святкувати Новий рік до Лапландії.

Читайте також: Настя Каменських здивувала новим кольором волосся (фото, відео)

Група DZIDZIO виступить на вашому святі за 20 тисяч доларів. Що стосується новорічної ночі, то тут певного гонорару немає. Але, зазвичай, він збільшується вдвічі.

У свою чергу гонорар гурту "Антитіла" становить 10 тисяч доларів на корпоратив. Це може бути і одна пісня, і цілий концерт, як домовитеся. Але загалом виступ колективу триватиме не більше години.

Народний артист України Павло Зібров і не думає відпочивати – перед Новим роком співак залюбки погодиться виступити на вашому заході. Сума його гонорару становить 8 тисяч доларів, а виступ виконавця разом з балетом триватиме годину і 15 хвилин.

Співачка TAYANNA новорічний корпоратив готова відпрацювати за 7 тисяч доларів. Це сума за 45-хвилинний виступ. Новорічної ночі артистка також працюватиме, але сума гонорару збільшиться на тисячу доларів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter