Музикант Святослав Вакарчук заявив, що не може стояти осторонь і якщо знадобиться обмежити себе у творчості заради того, щоб з усіма змінювати країну, то готовий це зробити.

Читайте також: Вакарчук піде у президенти, – Liga

Про це він розповів 29 жовтня, у Харкові на зустрічі-дискусії зі студентами, повідомляє кореспондент "Української правди".

Зазначається, що так Вакарчук прокоментував тезу, що у багатьох українців він наразі асоціюється з політичним діячем, аніж з музикантом.

"Я би дуже хотів, був би щасливий, якби на запит мого імені виходила тільки музика, тільки пісні, нові відео в YouTube, концертні записи. Але я так не можу", – сказав він.

"Я не впевнений, що я самотужки зможу щось змінити. Більше того, я впевнений, що самотужки не зможу щось змінити. Я думаю, що тільки разом ми зможемо щось зробити", – додав Вакарчук.

Читайте також: Зеленський обігнав Порошенка в президентському рейтингу

Музикант наголосив, що своїми сильними сторонами вважає вміння надихнути людей, об’єднати якоюсь ідею.

"Я роблю це на сцені, будучи музикантом та громадським діячем", – заявив він.

"Чи станеться так, що я колись буду робити це на сцені чи в інших місцях, будучи політиком? Питання відкрите. Але стояти осторонь я точно не можу. Якщо потрібно буде принести в жертву творчість, обмежити себе в творчості, заради того, щоб змінювати країну разом з усіма, я готовий принести таку жертву", – сказав Вакарчук.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter