Модна стрижка і актуальний колір волосся – одна з найважливіших складових стильного образу для будь-якої дівчини. Правильно підібрана зачіска і вдале фарбування перетворюють нас у справжніх королев краси, а не надто вдалий вибір тону і стилю укладання цілком здатні зіпсувати навіть найпривабливішу і виразну зовнішність.

Читайте також: Літо 2018: які стрижки в моді цього року

Виправити ситуацію не допоможуть навіть брендові речі і вишукані аксесуари. Безумовно, у світі перукарської моди завжди є місце класичних прийомів. Однак кожен рік цей сегмент піддається певним змінам, що стосуються хоча б таких непомітних деталей, як подтон колірного рішення. Актуальне у 2000-х мелірування давно стало ознакою поганого смаку, баклажановий колір волосся канув у Лету, а стрижка Голлівуд скаже оточуючим, що ви давно відстали від життя.

Ніжні переливи кольору в техніці балаяж – головний тренд 2018 року 

У 2018 році будь-яка дівчина зможе підібрати для себе підходящий колір волосся або стрижку . Модні варіанти фарбування характеризуються однією важливою рисою – в новому модному році техніка фарбування покликана підкреслити вашу жіночність, витонченість і природність. Звичайно, знайшлося місце і для експресивних рішень і нестандартних підходів до фарбування у вигляді яскравих пасом або штучних квітів, які ніколи не зустрічаються в природі, але з ними варто бути дуже обережними.

Зазначимо одразу і на модних аутсайдерів – у 2018 році синяво-чорне волосся втратили колишню актуальність. Якщо вам до душі чорний колір, він повинен мати виражений фіолетовий або червонуватий подтон. На піку актуальності блонд і каштан, однак і руденьким дівчатам також знайшлося місце на колористичному Олімпі. Давайте поговоримо про те, які тренди в кольорах волосся будуть самими актуальними в 2018 році, а також дізнаємося кілька важливих хитрощів (наприклад, як підібрати тон під тип зовнішності).

Актуальні кольори для блондинок

2018 рік можна сміливо назвати періодом тріумфу білявих дівчат: світлі тони як ніколи затребувані! Тим не менш, не всі відтінки скажуть оточуючим про ваш добрий смак і вміння відстежувати останні тренди в світі перукарської моди. Так, наприклад, для блондинок вже який рік поспіль абсолютно неприпустимий жовтий подтон, який завжди додає зовнішності неприємну нотку дешевизни і неохайності.

Кануло в Лету і "сиве" фарбування, протримавшись на модному п'єдесталі буквально пару сезонів. Це не викликає подиву, адже сивий блонд здатна "вбити" молодість і красу, зістарити вас на десяток років. Так які ж відтінки потрібно вибирати, щоб виглядати свіжо і актуально?

Платиновий блонд

Полуничний блонд  

Пісочний блонд

Читайте також: Як правильно засмагати влітку, щоб не нашкодити організму

Колорування для блондинок

Актуальні кольори для рудоволосих дівчат

Фарбування в один із відтінків рудого – яскраве колористичне рішення, здатне пожвавити навіть саму непримітну зовнішність. Тим не менш, з рудими тонами потрібно бути обережними, інакше ваша зовнішність не стане яскравою, а вульгарною. Крім того, інтенсивна рижина категорично не підходить жінкам у віці, так як здатна різко підкреслити навіть малопомітні мімічні зморшки пігментні плями.

Перед фарбуванням до мідні тони вам також доведеться гарненько попрацювати над тим, щоб привести шевелюру в абсолютно здоровий вигляд, адже червоні пігменти зовсім не утримуються на сухих і пошкоджених пасмах. У 2018 році серед квітів-фаворитів стилісти називають такі відтінки.

Золотисто-рудий

Імбирно-рудий

Бронзовий

Колорування на рудому волоссі

Модні темні відтінки

Дівчатам, які люблять фарбувати волосся в темні кольори, стилісти приділили чимало уваги. Можна сказати, що шатенки знаходяться на піку популярності, адже вишукані тони шоколадного колористи називають безперечними фаворитами 2018 року. Серед актуальних тонів можна згадати такі.

Кава-гляссе

Морозний каштан

Темна кориця

Читайте також: Відрізали на 20 сантиметрів більше: жінка звернулась у поліцію через зачіску

Шоколадно-ліловий

Новинки колорування

Сомбре

Техніка "балаяж"

Ефект "тигрового ока"

Незвичайні прийоми у фарбуванні-2018

Незважаючи на те, що більшість колористичних рішень у новому році відрізняються природністю і натуральністю, стилісти залишили можливості для самовираження тим дівчатам, які люблять епатувати публіку. Однак варто запам'ятати, що ці можливості підкоряються певним правилам. Виконуючи їх, ви будете не просто яскравою, але і стильною дівчиною. Основні поради стилістів стосуються наступних моментів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter