Чи можна збудити чоловіка лише одним поцілунком? Адже приємно, коли він заводиться буквально з півоберту, коли ви торкаєтеся його своїми губами. Але для того щоб це відбувалося, необхідно володіти деякими техніками поцілунку.

Читайте також: Чому жінкам подобаються чоловіки з бородою

По−перше, поцілунок − це не тільки дотик губ до губ. Чоловіки просто мліють в той момент, коли жінка повільно і ніжно цілує його повіки, лоб, вилиці, повільно спускається до шиї. Також можна акуратно покусувати і смоктати мочку вуха. Якщо хлопець носить пірсинг у вусі, можна пограти їм за допомогою язика. Чоловіки дуже люблять, коли цілують і посмоктують пальці на руках. Це збуджує їх за кілька секунд.

Деяким чоловікам дуже подобається, коли під час поцілунку, жінка запускає руку в їх волосся і злегка тягне. Але тягнути треба за основу волосся, біля самої голови.

Якщо хочете заохотити хлопця − використовуйте контрастні поцілунки. Чергуйте глибокі і пристрасні поцілунки з поверхневими і ніжними. Також можна дарувати коханому ніжні, вологі, м'які поцілунки, ледве−ледве торкаючись до губ.

Виявляється, що чоловікам дуже подобаються попередні ласки. Чоловікам подобається, коли жінка своїми губами торкається до різних ділянок тіла. Наприклад, деяким хлопцям подобається, коли цілують внутрішню сторону долоні. Крім того, ніколи не можна забувати про груди і соски.Чоловіки люблять пестощі в цій області навіть більше, ніж жінки.

Посмоктування, легке покусування, погладжування − включайте свою фантазію і використовуйте весь арсенал. Також ерогенною зоною у чоловіків є область внутрішньої сторони стегна. Навіть при ніжному погладжуванні руками, чоловіки відчувають збудження. А якщо ви торкатиметесь там губами, ваш хлопець просто не зможе стриматися і подарує вам незабутню ніч кохання.

Існує безліч різних технік поцілунків. Наприклад, вважається, що найерогіннішим місцем в роті є піднебіння. Саме тому під час поцілунку, спробуйте стимулювати чоловіче піднебіння за допомогою язика. Торкайтеся піднебіння, проводьте язиком. При поцілунку можна ніжно відтягувати нижню губу партнера, затискати її між своїх губ.

Ще однією ерогенною зоною у чоловіків є хребет. Під час поцілунків можна погладжувати рукою, проводити по хребцях, ніби робите легкий масаж. Звісно ж цілувати спину, це також дуже збудливо, причому не тільки для чоловіків, але й для жінок.

Повільно цілуйте свого коханого в районі самого хребта, а також зліва і справа від нього. Потрібно поступово опускатися вниз або ж, навпаки, підніматися до потилиці. Цілувати і торкатися можна за допомогою і напруженого, і розслабленого язика. Потрібно чергувати різні дотики, щоб чоловік не відчував монотонності.

Ще однією ерогенною зоною вважається живіт. Це й не дивно, оскільки зона знаходиться безпосередньо біля найерогеннішого місця чоловічого тіла. Ще однією досить чутливою зоною є область між пупком і статевим органом. Потрібно приділяти особливу увагу цій частині чоловічого тіла прямо перед тим, як почнете займатися сексом.

Не потрібно занадто швидко опускатися нижче, необхідно пестити губами цю область протягом декількох хвилин. Адже найбільше збуджує розуміння того, що ви скоро можете отримати найголовніше, але вам ще цього не дають. Подібне томління піднімає збудження до найвищого рівня.

До речі, деякі чоловіки більше збуджуються, коли цілуються з відкритими очима. Їм подобається спостерігати за реакціями своєї дівчини. Але багато дівчат від цього не в захваті. Але якщо ви все−таки не проти, дивіться своєму хлопцеві в очі під час поцілунку. Контакт поглядів буде приносити йому ще більше задоволення.

Звісно ж, не можна визначити одну дієву техніку поцілунків абсолютно для всіх чоловіків. Кожному подобається щось своє. Тому варто стежити за реакцією чоловіка, помічати, що приносить йому більше задоволення.

Читайте також: Чому пари займаються сексом все рідше

Наприклад, хоча і вважається, що вуха є ерогенною зоною, деякі хлопці зовсім не люблять, коли до них торкаються. Теж саме можна сказати і про ніс. Тому індивідуальний підхід завжди необхідний. Особливо, якщо ви тільки починаєте свої стосунки. Не завжди все, що подобалося вашому попередньому хлопцеві, теперішній теж сприйматиме із захопленням. Кожна людина має свої смаки і звички, і тіло кожного реагує на однакові дії по−різному.

Тому завжди будьте уважні і не бійтеся експериментувати. Якщо ви не спробуєте той чи інший спосіб, то не будете знати, подобається це вашому хлопцю, чи ні. Не варто турбуватися про те, що чоловік звинуватить вас у невмінні і недосвідченості. Нормальний чоловік прекрасно розуміє, що ви звикаєте і притираєтесь один до одного, тому необхідно час, щоб знайти всі ключики до збудження один одного.

Поцілунок в будь−якому випадку завжди збуджує чоловіків. До того ж, якщо ви дійсно подобаєтеся хлопцю, він буде відчувати сексуальне бажання практично при кожному дотику до вас, при кожному торканні ваших губ. Через деякий час ви вже інстинктивно будете знати, як завести свого коханого чоловіка за лічені секунди.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook