Під час конференції та установчих зборів Федерації футболу Волині говорили про досягнення волинського футболу.

Читайте також: Волинський футбол під ковпаком обласної прокуратури. Хто є конкурентом Кварцяного за посаду голови федерації футболу?

Про це повідомляють Волинські новини.

Так, у 2013 році у дитячо-юнацькій футбольній лізі грало 22 команди, натомість у 2017 році кількість команд зросла до 81. У сезоні 2016/2017 команди зіграли між собою 572 матчі. Також цьогоріч у чемпіонаті Волині серед дорослих брали участь 19 команд.

Голова Федерації футболу Волині Віталій Кварцяний зауважив, що в організації відчули виконану роботу.

«Я думаю, що ми зробили дуже багато. Хочу подякувати усім, хто брав участь у розвитку волинського футболу. ФФВ тісно співпрацювала з ФФУ – нам було непросто, але ми не спеціалісти в юриспруденції. Ми допускали помилки в різних юридичних питаннях, але, дякуючи ФФУ, ми вчилися та старалися робити все згідно регламенту. Більша частина коштів федерації йшла на розвиток дитячого футболу. У нас вийшло збільшити кількість дитячих команд, а також команд в аматорській лізі. Можемо сказати, що всі районні федерації працювали досить успішно», - говорить Віталій Кварцяний.

Також він звернув увагу на те, що від Камінь-Каширського району не було жодної команди у дорослих та дитячих змаганнях.

«У Камінь-Каширському районі працювало 8 тренерів – більше, ніж у будь-якому районі нашої області, проте вони не заявили жодної команди у дитячу та дорослу лігу», - зазначив Віталій Володимирович.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook