Агітатори Петра Порошенка серйозно активізувались після оголошення чинного президента про участь у виборах 2019 року. Вже неодноразово повідомлялось про "порошенківських" агітаторів, які нав'язують людям за кого голосувати під виглядом соціологічних опитувань у всіх регіонах країни.

Читайте також: Порошенко тепло святкував ювілей Суркіса у компанії Ахметова, Яценюка і "любих друзів" (відео)

Відтепер представники БПП і виборчих штабів "гаранта" почали агресивний наступ на бюджетників. Вони виступають перед колективами педагогів, медпрацівників і наполегливо рекомендують їм віддати свій голос за Петра Порошенка. Окрім того, агітатори пропонують заробити на виборах: за кожного приведеного громадянина, що поставить "галочку" у бюлетні навпроти імені Порошенко П. О., буде виплачений бонус у розмірі 300 гривень.

Цікаво, що бонуси нібито виплачуватиме благодійний фонд, назви якого не розголошують. Втім українцям і без пояснень зрозуміло, що подібне грошове заохочення фінансуватиметься адмінресурсом, тобто вкраденими в українців грошей командою Порошенка.

Читайте також: Маніпулювання та обман селян: як на Волині агітують за Порошенка

За відмову голосувати за правильного кандидата і приводити з собою "одноразових прихильників" Петра Олексійовича агітатори погрожують розправою. Не фізичною, а,  так би мовити, кар'єрною. Тобто лякають позбавленням робочого місця і т. п.

Подібна розмова агітатора зі штабу пропрезидентської БПП "Солідарність" була зафіксована на камеру у одній зі шкіл Донецької області. Молодий чоловік розповідав педколективу про жахи від можливого президентства Юлії Тимошенко і настирно рекомендував підзаробити, проголосувавши за Петра Порошенка. У протилежному випадку – "з вами може щось статись".

Про візит таємничого агітатора повідомила користувачка у Facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter