У результаті зіткнення пасажирського автобуса з легковим автомобілем у селищі Івано-Франково Львівської області загинули чотири людини, троє з них виявилися військовослужбовцями Національної академії сухопутних військ. 23-річний водій, який загинув у ДТП, − з Волині.

Читайте також: Біля Луцька два автомобілі після зіткнення опинились в кюветі, постраждалих госпіталізували (фото)

Ексклюзивні кадри з відеореєстратора автобуса були показані в сюжеті ТСН.19:30.

Нагадаємо, в ніч проти 16 грудня автобус "Згожелець (Польща) – Дніпро" зіткнувся з легковиком на трасі "Львів − Краковець" у Львівській області. Відомо про 4 загиблих та 2 травмованих. Аварія сталася близько 3-ї години ночі в селищі Івано-Франкове, Яворівського району. Поліцейські встановили, що автобус "Неоплан", який рухався в напрямку Львова, зіткнувся з легковим автомобілем Volvо.

На відео видно, як на різкому повороті автобус заносить і він трощить легковик, який їде на зустріч. Від удару машину просто зім’яло у бляшанку.

"Був великий удар, я вийшов, такий хлопок, дуже сильний удар", − каже очевидець Тарас Рак.

Богдан Стельмах досі не може оговтатися від аварії – автобус занесло на його подвір’я. Чоловік уночі із сином надавав допомогу постраждалим.

"Цілу ніч ніхто не спав. Я тих двох пацанів на таксі возив на швидку", - каже очевидець. 

У машині їхало п’ятеро друзів військових-контрактників, вони поверталися з нічного клубу Львова на Яворівський полігон. За інформацією ТСН, 23-річний шофер був тверезий. Дорогою військові підібрали ще одного хлопця – він та троє військових загинули одразу. Ще двох бійців шпиталізували, вони дивом вціліли.

"В одного черепно-мозкова травма, струс головного мозку, іншому потерпілому констатовано відкритий перелом кісток передпліччя та закритий перелом лівої гомілки", − розповіла лікар-травматолог Людмила Фролова.

В автобусі їхало майже 70 людей, ніхто не постраждав. За інформацією ТСН, водій їхав зі швидкістю близько 70 кілометрів на годину в місці, де дозволено лише 40 км/год. До того ж, трасу добряче засніжило.

"Просто дорога слизька, вчора дощ зі снігом падав", − каже очевидець Тарас Рак. Після зіткнення з легковиком автобус врізався в електроопору, через що півсотні осель залишилися без електроенергії.

Читайте також: Тягнуло сто метрів: українку на смерть збило авто в Італії

"Стоїть захист, автомати, вони зразу повибивали, відповідно пішло замикання і ніхто не попав під напругу", − пояснив електромонтер Руслан Таратула.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter