З'явились нові деталі у справі про стрілянину на луцькій автомийці. Один з автомобілів, "VOLKSWAGEN Touareg", на якому втекли стрільці, знайшли на Рівненщині на березі річки Горинь − це Село Розваж Острозького району. Вже відомо, що бандитів по населеному пункті доганяли три поліцейські автомобілі. Правоохоронці спочатку доганяли, а потім несподівано припинили погоню. А за автівкою повернулися лише наступного дня під обід. Звісно, ані водія, ані пасажирів на місці вже не було.

Читайте також: Екс-міліціонер: третього підозрюваного у перестрілці на автомийці у Луцьку взято під варту (відео)

Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

Ось тут на цьому місці потрапили у пастку втікачі, які у Луцьку на автомийці розстріляли компанію чоловіків 5-го листопада. Під час стрілянини один чоловік загинув, а ще двоє осіб отримали тяжкі травми. Співробітники поліції одразу оголосили план перехоплення. Проте злочинцям безперешкодно вдалося виїхати з Луцька і проїхати 120 кілометрів, аж до містечка Остріг. Вже в Острозькому районі місцеві правоохоронці кинулися у погоню.

Приблизно о 17 годині 5 листопада малесеньким селом Розваж на очах у місцевих промчався джип "VOLKSWAGEN Touareg", а за ним три поліцейські автомобілі. Але, як не дивно, бандитам вдалося сховатися у населеному пункті, що має одну центральну вулицю довжиною в два кілометри і два бокових провулки на кілька сотень метрів. Автомобіль звернув з головної дороги, поїхав до річки Горинь і там утрапив у глухий кут, з якого і не зміг вибратися. 

Як розповідають місцеві, під вечір, 5 листопада у центр села з'їхалося багато поліцейських автомобілів, ловити злочинців. Але усі старання були марні. Бо ж бандитам вдалося загубитися. В центрі села поліцейські зібрали консиліум і порадившись, вирішили припинити погоню за автомобілем.

Повернулися лише наступного дня під обід. На місці з'ясовується, що утікачі знаходилися від правоохоронців за якихось 500 метрів. А селяни навіть бачили, як авто їздило ввечері берегами. Бо чітко було видно фари у лугах понад річкою. Місцеві навіть казали правоохоронцям, що з берегів немає виїзду.

Автівку від річки довелося витягувати трактором. Знайшли покинутий джип місцеві.

На березі річки, де стояв джип розкидані резинові рукавички та побите скло. Поліцейські не змогли відкрити автомобіль, тому повибивали задні та бокові вікна. І таким чином потрапили до автомобіля. У салоні і біля машини знайшли краплі крові та документи. В автомобілі перебувало троє осіб, один з яких поранений.

І хоча бандитів поліція не впіймала, таки мусимо відзначити їхню оперативність та професійні дії. Не встигли журналісти приїхати до села і запитатися про автомобіль, як за 15 хвилин у Розваж примчалися правоохоронці.

А що, може ми приїхали докази знищувати, або забрати приховану зброю – пояснюють нам поліцейські.

Начальник Острозького відділу поліції Едуард Холд розповідає, що бандити утекли у сторону Острога, йшли берегом, та підтверджує інформацію про те, що в автомобілі було троє осіб.

З власних джерел стало відомо, що в автомобілі знайшли документи на імя Костирка Євгена Сергійовича. Цього чоловіка правоохоронці подавали у розшук одразу після стрілянини.

Читайте також: Професійний стрілець: другого підозрюваного у перестрілці на луцькій автомийці взято під варту (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter