З’явилися подробиці смертельної ДТП на трасі Львів-Луцьк.

Читайте також: Молоді лучани загинули у страшній аварії на Львівщині

Про це Depo.Львів повідомии  у Львівській обладміністрації 5 листопада близько 17:35 поблизу с. Сабанівка Радехівського району на автодорозі "Львів-Луцьк" сталося зіткнення двох автомобілів "Citroen C-Crosser" під керуванням мешканця с. Жовтанці Кам’янка-Бузького району 1989 року народження, та "Skoda Rapid" під керуванням мешканця м. Луцьк Волинської області 1973 року народження.

Внаслідок ДТП 3 осіб загинуло на місці ( з Skoda Rapid )події та 1 особа була госпіталізована до Радехівської ЦРЛ.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі "Шкода Рапід", яким керував 32-річний мешканець міста Луцьк Волинської області та "Сітроен Кроссер", за кермом якого перебував 30-річний житель одного з сіл Кам’янка-Бузького району. Внаслідок зіткнення водій та двоє пасажирів "Шкоди", мешканці міста Луцьк віком  34 та 38 років, від отриманих травм померли на місці події. Водій "Сітроена" з тілесними ушкодженнями госпіталізований.

Читайте також: Заснув за кермом: автобус із пасажирами на швидкості влетів у вантажівку, є постраждалі (фото)

Поліцейські розслідують обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За даними ГУ ДСНС у Львівській області, 5 листопада о 19:36 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду  в с. Сабанівка Радехівського району, де зіткнувся автомобіль "Skoda Rapid" та автомобіль "Citroen  C-Crosser".

На місце пригоди  було відправлено рятувальне відділення пожежної частини м. Радехів.

Внаслідок зіткнення загинуло 3 особи  з автомобіля "Skoda". Рятувальники провели роботи по деблокуванню загиблих та потерпілого водія з автомобіля "Citroen", якого медики госпіталізували в Радехівську центральну районну лікарню.

Читайте також: У Луцьку – дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів (фото)

До операції було залучено 3 рятувальника та 1 одиниця спецтехніки.

Причини ДТП встановлюють правоохоронці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook