Для проведення слідчого експерименту вже понад пів року слідчі не можуть знайти машину такої ж моделі, яка збила на смерть відомого волинського журналіста Юрія Яцюка.

Читайте також: Поліція відкрила кримінал за фактом загибелі волинського журналіста Юрія Яцюка

Про це повідомила дружина загиблого Ольга Яцюк у соціальній мережі Facebook.

"Знову піднімаю важливе для моєї родини питання щодо розслідування смертельної ДТП, у якій ще 8 березня 2019 року в селі Струмівка Луцького району загинув мій чоловік Юрій Яцюк.

Нещодавно журналісти ТРК "Аверс" та інші видання висвітлили інформацію про бездіяльність прокуратури та зволікання з розслідуванням цієї кримінальної справи з боку поліції. Тепер виявляється, що це я сама з неповнолітнім сином маю шукати схожий на той автомобіль, який збив мого чоловіка Юрія Яцюка, для проведення слідчого експерименту...

Що ж це таке, де я маю знайти таку машину? Чому цього не зробили правоохоронці, маючи доступ до бази даних всіх зареєстрованих в Україні автомобілів?" − бідкається Ольга Яцюк.

Як пояснюють правоохоронці, саме через відсутність схожого автомобіля, зі слів жінки, і відтягується проведення слідчого експерименту.

"Уже невідомо, на скільки воно відтягуватиметься далі… Тому прошу: зголосіться, хто має свій автомобіль або знає власника іншого автомобіля "Volkswagen Golf", універсал, темно−синій колір, 1993−1996 років випуску", − звертається за допомогою жінка.

Читайте також: "Добре серце ховав за жартами": волиняни про журналіста Юрія Яцюка

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув відомий волинський журналіст ТРК "Аверс" Юрій Яцюк, сталася ввечері 8 березня 2019 року в селі Струмівка поблизу ресторану "Альтаміра".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook