Минулої доби, 10 липня, обстановка в районі операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Бойовики майже по всій лінії зіткнення відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: На боці бойовиків воювало п'ятеро волинян – СБУ

Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил.

"На Луганському, Попаснянському та Свідлодарському напрямках спостерігалася незначна ворожа активність. Російські найманці 3 рази обстріляли позиції Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Оріхове та Новолуганське. На Донецькому напрямку ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї турбував захисників Авдіївки та Опитного", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві затримали шпигуна РФ, який працював на підприємстві Міноборони

"Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ 5 разів порушили режим припинення вогню переважно з великокаліберних кулеметів та гранатометів на Світлодарському та Донецькому напрямках противник обстрілював позиції наших захисників біля Новолуганського, Мар’їнки, Красногорівки та Авдіївки. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає. За даними розвідки в результаті підриву на вибуховому пристрої один окупант загинув, двоє поранені", – зазначили у прес-центрі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter