У Тернопільській області викрили діяльність групи з 14 осіб, причетних до секс-індустрії, до складу якої входила повія з Волині.

Читайте також: Історія "нічного метелика" Оксани: "Чоловік не заперечує"

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Тернопільській області.

"Бізнес" розпочала уродженка Дніпра, яка мала чимало знайомих серед дівчат легкої поведінки.

Впродовж десяти місяців оперативники відстежували діяльність підозрюваних, які організували бізнес з надання секс-послуг на території нашого краю.

До співпраці з сутернершою погодились 9 повій, одна з яких мешканка Волинській області.

Окрім цього, були найняти двоє водіїв та двоє адміністраторів. Вони приймали замовлення по телефону чи через інтернет та скеровували до клієнтів дівчат. Уже покупці самі на місці зустрічі обирали ту, з якою бажали провести час.

Година послуг коштувала від 1000 до 1500 гривень. Заробіток ділили 50 на 50. П'ятдесят відсотків йшло повіям, решта – отримували посередники. Адміністратори мали по 300 гривень за замовлення, а водії 200-300 за виїзд.

Читайте також: Жорстка дисципліна та система штрафів: в Одесі затримали групу сутенерів

Із клієнтами дівчата зустрічалися у саунах, готелях, приватних будинках. На добу вони встигали обслуговувати від п'яти до десяти чоловіків.

Поліцейські здійснили кілька оперативних закупок сексуальних послуг і лише після цього правоохоронці відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми разом з слідчим управлінням та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури прийшли до дівчат та організатора з санкціонованими обшуками. Під час спецоперації у сутенерши вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, записники та банківські картки.

Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter