Співробітники Ковельського відділу поліції викрили двох жителів району, котрі у Великодню ніч обікрали 75-річну односельчанку. Злодії винесли з помешкання пенсіонерки понад 140 тис. грн і мобільний телефон.

Читайте також: На хабарі викрито посадовця Державної виконавчої служби на Волині

Поліцейські встановили, що в ніч на 8 квітня 44-річний та 33-річний зловмисники проникли до помешкання пенсіонерки та викрали в неї гроші й мобільний телефон. Сума завданих збитків становить понад 147 тис. грн, інформує прес-служба поліції Волинської області.

"Слідчі оголосили вже одному із правопорушників про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.5 ст.27 і ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Іншого зловмисника затримали в готелі, де він переховувався. Нині його доставлено в ізолятор тимчасового тримання", – повідомив начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Майже 27 тисяч викрадених коштів поліцейські вилучили в правопорушників і повернуть законній власниці.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185( Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter