Співак Олег Винник має намір припинити будь-яку співпрацю з телеканалом "1+1" після виходу скандального сюжету про його особисте життя.

Читайте також: Фреймут спустила Винника на землю

Журналісти відвідали малу батьківщину Олега Винника та нібито розкрили таємниці його особистого життя. За їхньою інформацією, артист рідко відвідує маму та сестру, які живуть на Черкащині, та майже не підтримує їх фінансово. А син, який навчається закордоном, вже багато років не був в Україні. Також в сюжеті йдеться про дружину Олега Винника, яка, як виявилося, є його бек-вокалісткою, звати її Таїсія. А популярний хіт "Ніно", за сюжетом "ТСН", присвячений однокласниці артиста Ніні, яка тепер працює продавцем у місцевій крамниці, повідомляє "Конкурент".

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook продюсер артиста Олександр Горбенко

Також, на думку Горбенка, причиною наклепу може бути те, що Олег неодноразово відмовлявся від участі у шоу "Танці з зірками".

"Дивлячись на рейтинги програм і проектів, у яких брав участь артист, складно не погодиться, що Олег Винник є найбільш рейтинговою персоною на телебаченні України. Будь-який прояв і інфопривід з його ім'ям викликає величезний інтерес з боку глядачів і високі рейтинги", – зазначив продюсер.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter