Наручний годинник був і залишаються не тільки хронометром, а й аксесуаром, глянувши на який можна скласти перше враження про їх володаря. Тому до вибору годинників необхідно ставитися з особливою ретельністю, щоб затвердити свій імідж успішного і впевненої в собі людини. Це річ статусна, тому на ній особливо економити не варто.

Щоб купити наручний годинник https://zlato.ua/ru/f-watch/ від відомого бренду, краще не витрачати час даремно, а відразу звернутися в інтернет-магазин "Злато", де вибір годинників величезний, а ціни цілком прийнятні. У каталозі представлені моделі для жінок і для чоловіків, в класичному і спортивному стилі. Вибрати підходящий варіант нескладно, якщо порівняти кілька моделей, вивчивши їх фото та основні характеристики.

На що звернути увагу при покупці наручних годинників?

Смартфони останнього покоління не замінять стильні та елегантні годинники від відомих годинникових будинків. Разом з тим, від правильного вибору наручних годинників залежить термін їх служби, комфорт при носінні, поєднання з обраним стилем одягу. Вибираючи годинник, слід звернути увагу на наступні аспекти.

• Зовнішній вигляд хронометра.

• Жіночі моделі наручних годинників часто є справжнім витвором мистецтва. Золотий корпус, тонкі лінії, інкрустація дорогоцінними каменями, витончений браслет роблять годинник стильною жіночою прикрасою.

• Годинники для чоловіків набагато більше і солідніші за розмірами. Головними вимогами, що пред'являються до чоловічих моделей, є: надійність, міцність і функціональність.

1. Країна виробник. Годинникові механізми найвищої якості, як правило, зі Швейцарії та Японії. Від популярності годинникового дому прямо залежить вартість наручних годинників. Ціна оригіналу іноді доходить до мільйона доларів. Такі моделі виготовляються на замовлення, інкрустують діамантами та іншими дорогоцінними каменями.

2. Надійність і міцність конструкції. Від цих якостей залежить термін служби годинникового механізму, відсутність зовнішніх пошкоджень, подряпин, привабливий зовнішній вигляд. Наручний годинник, який коштує недорого він прослужить недовго.

3. Водонепроникність. На кожній моделі вказуються параметри захисту від попадання вологи. Дешевий наручний годинник має мінімальний захист. Чим дорожче модель, тим вище захищеність. Є годинник, з якими можна спокійно занурюватися під воду і вони витримують тиск в декілька атмосфер.

4. Кварцові або механічні – цей вибір залежить від індивідуальних переваг. Кожен варіант має свої переваги і недоліки. Механічні моделі вимагають періодичного підзаводу, вони важче своїх кварцових аналогів. У той же час вони не потребують зміни батарейок, ремонтуються, що збільшує термін їх служби.

Асортимент наручних годинників, які представлені на сайті інтернет магазину Zlato, великий і різноманітний. Тут є жіночі і чоловічі моделі, від різних виробників, в різних стилях. Підібрати годинник в потрібному стилі не складе труднощів.