Скандальна російська співачка, яка народилася в Києві, Наташа Корольова підтримала раніше запущений флешмоб Володимира Зеленського #ідітьу сраку.

Читайте також: Флешмоб від Зеленського у відповідь нардепу Барні – #ідітьусраку (відео)

Так, заборонена СБУ виконавиця в оригінальній формі звернулася до українських політиків, виконавши пісню, в якій послала уряд. Відео зі зверненням до влади вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Крім цього, корінна українка підписала ролик, назвавши себе репресованою, і передала естафету Лоліті Мілявській.

"З величезним задоволенням я підтримала, #challendge #iдiтьусраку, так як наболіло, пипець як!!! Як можна так на**бувати свій народ?!! Київ в розрусі, так це Столиця, а що тоді говорити про обласні і маленькі міста, районні центри, дороги-жесть, розруха, народ за межею бідності! Молодь валить за кордон, Ганьба!!! Коли ж вам, паразитам, за Державу буде прикро???? З болем в душі, репресована ваша землячка!!! #Наташа Корольова #сімволюності #батьківщина #Україна @zelenskiy_official #хіт Передаю естафету обурення і підтримки за земляків, найріднішої, коханої, без провини репресованої @lolitamilyavskaya Лоліті!!!" – написала Корольова.

 

Читайте також: "Ви не о*реніли?" – Оля Полякова записала гнівне відеозвернення до нардепів, обізвавши їх "бандою"

Відзначимо, під даним постом розгорілася ціла дискусія, багато ополчилися проти співачки, а також відзначили, що в Росії справи йдуть ще гірше. 

"Наташа вийми х*й з рота, ось де розруха, а якщо серйозно яка розруха в Києві? Це у тебе в сім'ї розруха коли твій чоловік ночами заробляє гроші на ложе інших баб", "Кобилу не пускають до Києва, ось і казиться, ти краще нагадай що і в Росії розруха, про міст на далекому сході який звалився не хочеш владі нагадати? Про глід який п'ють від того що грошей на пляшку горілки не вистачає, всі гроші в Москву тільки йдуть, там депутат послав на ... а депутат від ЛДПР забула, який журналісток лапав? Так що краще тобі помовчати!".

Відео можна подивитись ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter