Про смерть 42-річної жінки в парку вже кілька днів не вмовкає Луцьк. За попередніми повідомленнями, які розлетілися у пресі, 6 січня в районі РАЦСу по звірячому побили жінку, яка померла у реанімації Луцької міської лікарні. Правоохоронці з версією не забарилися, підтвердили такий факт і наголосили журналістам, що складу злочину тут немає. За їхніми словами жінка була напідпитку, впала з висоти власного зросту і забилася до смерті.

Читайте також: Резонансне вбивство у Луцьку: близькі померлої жінки обурені версією поліції

Відзначимо, серед травм, які зафіксували медики – гематома на потилиці та розбита селезінка. Якщо гематому отримати відносно легко, то аби розбити селезінку удар повинен бути страшної сили. Наскільки ретельно правоохоронці проводили розслідування сказати тяжко, але вже після попередніх висновків стає відомо, що ця історія сталася зовсім не в парку біля РАЦСу, як говорилося раніше, а на проспекті Молоді біля піцерії "Solo". Ця помилка навела страху на жителів 40-го кварталу, який приписали до події, а правоохоронці, котрі так оперативно і якісно розслідували справу кажуть, що все це наплутали не вони, а працівники преси.

Коли ж журналісти ТРК "Аверс" самі, без поліції, довідалися деякі подробиці справи, правоохоронці теж уточнили, що все таки інцидент трапився на Молоді. Проте, очорнити імя померлої людини стражі закону не забарилися, одразу написали, що загибла була нетвереза, що дуже обурило рідних та знайомих померлої.

Як стало відомо від колег по роботі жінки, яка померла, у той вечір вона отримала заробітну платню. О 19.30 працівники магазину порозходилися, бо ж у цей день за православним звичаєм Свята вечеря, а вже о 20.00 вона опинилася в Луцькій міській лікарні у вкрай тяжкому стані. Кілька годин жінка боролася за життя, проте, на жаль, врятувати її не вдалося. Згодом стало відомо, що зник її телефон та зарплата, яку вона отримала.

Зазначимо, працівники поліції дали лише попередні висновки, а саме ж слідство, поки що, не закрите. Якщо правоохоронці заявляють про нещасний випадок, який не в’яжеться з логікою, то виникає питання: куди подівся телефон та гроші померлої? Окрім того, у цьому районі багато крамниць і закладів харчування на яких є камери спостереження, тому відслідкувати шлях від місця роботи загиблої до дитячого містечка, що поруч піцерії "Solo" не тяжко. В іншому ж випадку, якщо поліція не знайде логічного підтвердження своїй версії, закрадається підозра, що марудні справи, в яких немає зачіпок не розслідують, а просто закривають. Пам’ятаймо, що у такій страшній ситуації може опинитися кожен із нас.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook