Дружині військового льотчика з Луцька, яка постраждала у ДТП на Рівненщині, збирають кошти на лікування.

Читайте також: У Луцьку поблизу заводу – автотроща (фото, відео)

Про це інформують на сторінці Організація Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ"/Луцький Аероклуб "Крила Волині", передає ІА "Волинські новини".

Як повідомлялося, жахлива аварія сталася 19 червня о 14:15 на автодорозі "Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече", у селі Брищі Млинівського району. В аварії постраждала сім'я одного з військовослужбовців зі складу 204 Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна Юрія Свідерського.

Трирічна донька Вероніка загинула на місці аварії. Дружина Аліна з важким пошкодженням хребта знаходиться на лікуванні в реанімаційному відділенні Луцької міської клінічної лікарні. Сам Юрій Свідерський знаходиться на лікуванні в Луцькому військовому госпіталі.

На лікування Аліни потрібні дуже великі кошти, тому рідні просять у небайдужих про фінансову допомогу.

Всіх небайдужих, хто не має можливості допомогти фінансово, просять допомогти репостом.

Читайте також: Все залито кров'ю, а понівечені тіла діставали рятувальники: на трасі сталася моторошна смертельна аварія (фото, відео)

"Не будьте байдужими до біди в сім'ї Луцького військового авіатора, адже ця людина стоїть на сторожі нашого рідного мирного Волинського неба!" – закликають небайдужих людей.

Всі необхідні реквізити для допомоги, а також подробиці цієї жахливої трагедії вказані нижче.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook