Одна з обвинувачених у справі про смоторошну ДТП в центрі Харкова, яка сталася рівно рік тому, – Олена Зайцева, не демонструє ніякого каяття: в камері вона сміється, а в залі суду їй раптово стає "зле" і доводиться викликати "швидку".

Читайте також: Поблизу Луцька зіткнулися дві "іномарки" (фото)

Про це кореспонденту "Сегодня" розповіла одна з постраждалих в аварії Оксана Євтеєва, яка втратила в той день чоловіка і молодшу сестру – Діану Берченко, що померла в лікарні.

"Я не вірю в каяття Зайцевої, вона ірже в камері, тільки під час суду їй стає зле, постійно викликають "швидкі". Мені здається, ця людина нічого абсолютно не відчуває, їй на все... навіть не знаю яке коректне слово підібрати. Вона відчуває вседозволеність. Ну, як це, вийти з машини, п'ять трупів лежить, а вона турбується за права ... ", обурилася жінка.

Також вона додала, що, на її думку, "нормальна людина не буде так робити": "Ні про яке каяття не йдеться. У неї на обличчі написано, що вона чекає, коли це швидше закінчиться".

Крім того, Берченко впевнена в необхідності покарання обвинувачених, "щоб кожен розумів, що справа не в країні, в якій ми живемо, справа в кожній людині і в тому, як вони працюють".

Читайте також: На Волині бус з причепом злетів у кювет після зіткнення з легковиком

Як відомо, 18 жовтня 2017 року на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова в центрі Харкова зіткнулися "Lexus RX 350" і "Volkswagen Touareg", після чого "японець" вилетів на тротуар і врізався в пішоходів. Внаслідок наїзду п'ятеро людей загинули на місці, шестеро – постраждали. Пізніше один з постраждалих помер.

Дівчина-водій, яка була за кермом позашляховика, що влетів у натовп, була затримана. Нею виявилася 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна Олена Зайцева.  Другим фігурантом справи став 59-річний Геннадій Дронов, який займався торгівлею продуктами харчування та тютюновими виробами.

На думку слідства, обидва водії їхали на заборонний сигнал світлофора. Як видно на записі, Зайцева їхала з боку мерії на великій швидкості, коли їй в бік врізався "німець".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter