У Дніпрі першокласник випав із вікна школи з третього поверху. Нині дитина у лікарні з численними забоями і під ретельним наглядом лікарів. Він каже, що його у класі закрила вчителька. У школі інцидент категорично відмовилися коментувати.

Читайте також: Намагалася зробити селфі: п’яна вчителька випала з вікна – ЗМІ

Про це повідомляє 5 канал.

Інцидент стався після уроків.

Шестирічний хлопчик упав із висоти вісім метрів. Мирона госпіталізували до обласної дитячої лікарні. Нині він у реанімації. У нього численні забої, проте переломів немає.

"Висота достатньо велика, але у дитини, крім ударів м'яких тканин обличчя і передньої черевної стінки, інших патологій не виявлено. Всі внутрішні органи, кістки скелета, все у дитини ціле", – повідомив завідувач реанімаційного відділення Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Олександр Лацинський.

Мирона у порожньому класі замкнула вчителька групи продовженого дня. Бо не помітила, що він залишився там, коли виводила дітей на прогулянку.

"Чи випав, чи вистрибнув, ми цього не бачили, не знаємо. Слава Богу дитину врятувало те, що він був з рюкзаком за плечима, в якому були речі. І упав не на асфальт, а саме на ґрунтовку", – пояснює заступниця начальника управління освіти Дніпровської міськради Олена Яковенко.

Читайте також: Вертоліт розбився у Києві, є постраждалі (Фото)

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею службова недбалість. Передбачене законом покарання – до трьох років ув'язнення.

"Поки в нас жодній особі не повідомлено про підозру. Однак найближчим часом усі дії будуть направлені, щоб встановити особу, яка може бути причетна до цієї ситуації", – каже речниця обласного ГУ НП Ганна Старчевська.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter