Депутати від президентської партії "Слуга народу" готують чергове "покращення" для жителів Волинської області – вони збираються знову ввести тотальний жорсткий карантин по всій області.

Читайте також: Гарбуз, зустріч із "медведчуківцями" і програш кандидата: як минув візит Зеленського на Волинь

Як повідомив Інформаційному ресурсу "Під Прицілом" один із помічників народного депутата від "Слуги народу", всі ці дії мають у собі певний підтекст:

1. У містах, населення яких більше 75 тисяч, де передбачається другий тур виборів, ввести жорсткий карантин.

Так, йде мова про те, аби у тих містах Волинської області, де можливий другий тур місцевих виборів, знову заборонити роботу усіх закладів громадського харчування, спортзали та все інше, аби потім потенційні кандидати від "Слуги народу" у тих містах, якщо такі пройдуть до другого туру, звернуться до Уряду із негайною вимогою скасувати карантинні обмеження та дозволити підприємцям малого та середнього бізнесу можливість працювати у звичному режимі. Таким чином цей кандидат отримає велику підтримку та подяку від виборців у вигляді перемоги на місцевих виборах.

Проте усі ці схеми та плани створені штучно самою ж політичною партією "Слуга народу".

2. Це помста виборцям за не підтримку.

Таким чином "Слуга народу" хоче помститися виборцям за те, що вони не підтримали їхніх кандидатів на місцевих виборах і через те політична сила втратила монобільшість в області.

Читайте також: Сепаратисти, куми, шахраї, рейдери, пройдисвіти: хто отримав чи купив місця у партії "Слуга народу"?

Додамо, що міста на Волині, які наразі опинилися у червоній зоні, несуть величезні збитки у сфері малого та середнього бізнесу, адже суворі заборони не дозволяють повноцінно працювати підприємцям. Зокрема ті люди, які планувати у цей період святкувати урочисті дати, також понесли великі збитки та втрати.

Тому зараз, зважаючи на те, що черговим розподілом на "карантинні зони", Державна комісія техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій внесла Волинь до помаранчево-червоної зони, дуже "легко" буде зробити Волинську область повністю "червоною" та ввести тотальний карантин, аби кандидати від "Слуги народу" могли "рятувати" область.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook