Окупанти обстріляли позиції українських військових поблизу Новотошківського, що на Луганщині. Під ворожий обстріл потрапила 33-річна жінка-медик Клавдія Ситник. Вона отримала поранення, які виявилися несумісними з життям.

Читайте також: У зоні ООС загинула українська медсестра

Про втрату на фронті повідомили у фейсбуці ООС.

Трагедія сталася поблизу Новотошківського, що на Луганщині. Жінка несла ліки хворому бійцю, коли потрапила під ворожий обстріл. Вона отримала множинні осколкові поранення, які виявилися несумісними з життям.

Згодом стало відомо, що загинула Клавдія Ситник. Інформацію опублікували у фейсбуці 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр"

"Сьогодні ми втратили бійця. Від обстрілу терористичних збройних формувань загинула старший бойовий медик механізованої роти, сержант Ситник Клавдія Володимирівна (дівоче прізвище  Король)", – йдеться в повідомленні.

Вона загинула від уламкового поранення в грудну клітку зліва, хоча й була у засобах захисту.

Читайте також: "Війна забирає найкращих!": на Донбасі загинув молодий командир ЗСУ (фото)

За інформацією бригади, у цей час зазначену ділянку фронту обстрілювали з мінометів, станкових та ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Експерти досі встановлюють, уламком від якого саме снаряду вбили жінку.

Що відомо про Клавдію Ситник

  • Народилася 25 лютого 1986 року у селищі Зачепилівка, що на Харківщині. Там і проживала.

  • Закінчила Красноградський медичний коледж, була фельдшеркою за освітою.

  • У лютому 2017 року почала служити у Зачепилівському військкоматі й уклала трирічний контракт зі Збройними силами.

  • У жінки залишились донька Юлія 2008 року народження, тато, мама і молодша сестра, яка має інвалідність.

Командування об’єднаних сил та 93-ї окремої механізованої бригади висловили глибокі співчуття рідним та близьким загиблої української захисниці. Їх підтримали й в Офісі Президента: "У Попаснянському районі на Луганщині загинула молода 33-річна жінка. Глибокі співчуття рідним і близьким".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook