У соцмережах розганяють інформацію про замах на Петра Порошенко в ході президентського візиту на Закарпаття.

Читайте також: Квіти в ямах на дорогах: на Закарпатті оригінально зустріли Порошенка (фото)

Замовником вбивства нібито є депутат Ужгородської міськради Ігор Волошин, а виконавцем – глава місцевої громадської організації "Антикорупція" Олександр Броді. Про це повідомив у Facebook активіст БПП з Ужгорода Євген Рахімов.

"Прошу вважати мій пост, як офіційне повідомленням про підготовку злочину. Під час візиту Порошенка в Закарпаття на нього мають намір здійснити замах", – написав він.

Своє повідомлення Рахімов залишив в офіційній групі Ужгорода в Facebook, проте пізніше воно було видалено – в тому числі і зі сторінки самого Рахімова.

Читайте також: Живий "Свинарчук", плакати та кульки-свинки: як у Луцьку чекали на приїзд Порошенка, який так і не приїхав (фоторепортаж)

За його словами, вбивство Порошенка нібито хочуть використовувати в цілях розхитування ситуації в регіоні, а козлом відпущення повинен стати один з місцевих бізнесменів, якого депутат обдурив на гроші. Ціна питання – $ 30 тисяч.

При цьому свою заяву житель написав на ім'я голови МВС України Арсена Авакова і генпрокурора Юрія Луценка.

Цікаво, що сам Рахімов є відомим в місті активістом БПП. Він співпрацює з депутатом Ужгородської міськради від "Солідарності", колишнім міліціонером Романом Богуславським.

Євген Рахімов

Рахімова і Богуславського в місцевих ЗМІ відносять до "авторитетыв" і стверджують, що у обох – кримінальне минуле і незакриті кримінальні справи.

Зазначені в пості Волошин і Броді – давні опоненти Рахімова. Інформація про їхні конфлікти з'являється в місцевій пресі ще з 2015 року.

На Facebook активіста зазначено, що він працює в штабі кандидата в президенти (правда, якого – ані слова). Але у себе на сторінці Рахімов часто хвалить чинного президента.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook