Історія луцького собаки Біма не закінчилась прилаштуванням у сім'ю. Деякі активісти ініціювали збір підписів, щоб повернути тварину на вулиці Луцька.

Читайте також: Володимир Гунчик вважає, що волиняни не мають права знати, що обговорюють чиновники

Нагадаємо, бездомний собака Бім жив у центрі міста. Потім він почав агресивно поводитись і його забрали у притулок для тварин КП "Ласка". Згодом для собаки знайшли сім'ю і наразі він проживає за Луцьком.

Для чого ж знов повертати тварину на вулиці міста? Схоже, що вся історія Біма – це спланована кампанія, мета якої – дискредитувати міську раду.

"Нещодавно оприлюднили інформацію, що скаргу на Біма та прохання забрати його з вулиці зробив пан Андрій Красоткін, а організував кампанію на "захист" Біма та повернення його на вулицю Ігор Левчук. Варто зауважити, що перший є другом та правою рукою Левчука.

Виходить у них цікавий задум: один телефонує з проханням забрати пса, міська рада оперативно реагує на звернення, а далі інший виступає на оскарження дій Луцькради.

Це дійшло до такого абсурду, що до заступників міського голови на особисті мобільні телефонували люди з проханням, аби повернути Біма на вулицю.

Активісти на цьому не зупинилися й продовжують маніпулювати суспільною думкою на темі долі Біма. Тепер же розпочали кампанію зі збору підписів, аби його забрати від сім’ї та повернути на вулицю Лесі Українки. Це вже просто не нормально. Я прошу зупинитись і дати спокій родині та тварині", – заявила керівник КП "Ласка" Дана Новарчук.

Читайте також: Скандальний волинський депутат, звітуючись, вкотре зухвало обдурив своїх виборців

Цікаво, що раніше Ігор Левчук сміливо виступив на захист Біма і сказав, що розправиться з "Ласкою". Однак, вирішив він розібратись з "Ласкою" відразу, як підприємтво отримало грант на 90 тисяч євро. До цього Ігор Левчук не був помічений у активній діяльності з прав захисту тварин.

Можливо, саме грант в 90 тисяч євро розпалив в ньому палкий інтерес до долі собаки.

Виходить, що Бім був спеціально розпіарений і використовується певними особами для задоволення своїх політичних інтересів та амбіцій.

От тільки повертати на холодні вулиці собаку, який тільки-но знайшов родину, хороше ставлення і стабільне харчування, – це за межами здорового глузду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook