Волинянин заправив автомобіль у Камені-Каширському на одній з заправок "WOG" та ледве доїхав додому до Ковеля. Чоловік стверджує, що виною є неякісне пальне, через яке у нього дорогою тричі глохнув двигун.

Читайте також: Директор компанії "WOG" вкотре не з'явився у Луцький міськрайонний суд

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

До журналістів звернувся волинянин на ім’я Володимир, який розповів, що вчора вранці заправив свій Фольксваген Транспортер фірмовим пальним MUSTANG від WOG та разом з двома дітьми та дружиною вирушив до Ковеля. Стверджує, що спеціально придбав "люксовий" варіант брендового дизеля MUSTANG, який на декілька гривень дорожчий за аналоги конкурентів, щоб бути спокійним в якості. Але поїздка ледь не обернулась лихом - дорогу додому долали близько двох з половиною годин, хоча, як правило, витрачають на неї не більше години.

"Тричі просто на ходу автомобіль глохнув. Спочатку біля Запруддя, потім перед Доротищем, а згодом і майже біля Ковеля – в Бахові. Схожих проблем в мене не виникало раніше, за автомобілем доглядаю, бо дуже часто їжджу ним за кордон, нещодавно пройшов техогляд. Але таке – вперше: добрих півгодини стояв на трасі, час від часу «калатаючи» стартером", – каже Володимир та додає, що це не найбільша з проблем. Адже, з його слів, через неякісне пальне, від якого заглохло авто, в небезпеці опинились діти, які їхали з батьками:

"На вулиці було -14 морозу, ми на трасі стоїмо, автомобіль швидко холоне і діти мерзнуть. Найбільше переживав тоді за них, біс з тою заправкою. Ледь не посадив акумулятор", – каже чоловік.

Читайте також: Нелегальний паливний бізнес на Волині процвітає

З його слів, щойно повернулись до Ковеля, то залили повний бак звичайного дизеля на іншій АЗС, після чого проблема з двигуном зникла так само спонтанно, як і з’явилася. Саме через це власник буса переконаний, що причина поломки була саме в пальному MUSTANG, яке йому залили на WOG.

"Зробив собі багато висковків з цієї історії. Так сталось, що часто їжджу закордон, заправляю авто і там, тому ніяких проблем не мав. Вирішив і тут не економити, залив дорожчого палива. Але як бачимо, висока ціна – не гарантує, що і якість буде аналогічною", – резюмує водій.

Зауважимо, що скарги на неякісне пальне від компанії WOG, співвласником якої є волинський нардеп-олігарх Степан Івахів – не рідкість. Волиняни обурюються не лише завищеними цінами на WOG, але й вкрай низькій якості пального, через які раз за разом у водіїв трапляються поломки.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter