23-річний чоловік, якого затримали за вбивство матері та тітки, намагався позбутися тіл своїх жертв, попередньо обробивши їх хімікатами. Про це повідомляє "Варта1".

Читайте також: У місті на Волині горів житловий будинок

Нагадаємо, вчора, 3 березня, до поліції о 21.58 поступив виклик про те, що 58-річну мешканку вул. Наукової у Львові не бачили вже кілька днів. Коли поліцейські прибули, то вони виявили в її помешканні 23-річного сина, а в прибудові (на фото) тіла двох жінок, віком 58 та 56 років, – матері та тітки.

У жінок велика кількість поранень: в однієї – понад 100, в іншої – 50. Син намагався їх розчленувати. Тіла чоловік обробляв, щоб не було запаху. Син раніше судимий за наркотики. Правоохоронці на місці вилучають докази.

Читайте також: На Волині затримали бус з ікрою на пів мільйона (фото)

Як раніше розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський, попередньо встановлено, що саме молодий чоловік причетний до спричинення загиблим ножових поранень, які призвели до смерті. Знаряддя вбивства – ніж з місця події вилучено. Молодика було затримано.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook