Сергій Кошарук, який працює заступником голови Волинської облдержадміністрації, оголосив про відхід з посади. Він пояснив своє рішення приходом нового президента Володимира Зеленського.

Читайте також: Савченко прийняв рішення піти з посади голови Волинської ОДА

"Уже скоро ви зможете нагуглити моє резюме, адже інавгурація нового президента України відбудеться у мій останній робочий день на посаді заступника голови облдержадміністрації.

Це логічне завершення етапу у моїй кар'єрі, що розпочався у 2014 року з легкої руки Володимира Гунчика. Я вдячний своєму колишньому шефові ще й за дотримання домовленості: працювати без корупції в середовищі впливів ОДА.

Читайте також: "ОДА і її голова – абсолютно непотрібні державі", – Ігор Палиця

Згодом була нагода попрацювати у складі іншої команди (вдячний за виявлену довіру!). То був карколомний досвід. Управлінські підходи Олександра Савченка нові для мене, але теж ефективні. Особливо такі методи результативні, коли в одному колективі уживаються люди з різними цінностями.

Сподіваюся, що нову роботу вдасться знайти швидко. Маю компетенції у кризовому менеджменті, державному управлінні і органах місцевого самоврядування, у сферах екології та енергоефективності. Планую продовження політичного життя. Вірю, що й надалі буду робити все щоби розбудовувати українську Україну – Країну Щасливих Людей!" – написав Кошарук у facebook.

Окрім того, замговолови ОДА згадав про свої досягнення у сферах децентралізації, екології, енергоефективності.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook