У селі Армашовка Ширяївського району Одеської області засуджений, який перебуває у виправному центрі за розбій, жорстоко побив і намагався спалити живцем місцеву жительку.

Читайте також: Батько жбурнув 6-річну дитину зі сходів на Рівненщині (відео)

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, чоловік, 1988 року народження, перебуває в розташованому у селі Ширяївському виправному центрі №111 Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції України.

До цього виправного закладу він прибув восени минулого року після винесення вироку за вчинення розбійного нападу. Режим цієї установи передбачає обмеження волі – ув’язненим заборонено залишати певну зону, але територією населеного пункту у разі дотримання певних умов їм дозволено пересуватися.

Як повідомив представник главку, спочатку чоловік вкрав у пенсіонерки 500 грн, через що вона поскаржилася керівництву виправного центру. Наступного дня зловмисник увірвався у приватне житло потерпілої, сильно побив і підпалив приміщення.

Читайте також: Вихователька била та принижувала дітей у приватному садку на Київщині (відео)

Побитій жінці вдалося доповзти до виходу і покликати на допомогу сусідів, які її врятували. На даний час вона перебуває у районній лікарні, куди була доставлена в стані середньої тяжкості. Представник главку не зміг уточнити, коли саме стався злочин.

Він зазначив, що це "відбулося недавно, а запобіжний захід підозрюваному Анатолію Цуркану мають обрати сьогодні, 28 березня". Відкрито два кримінальні провадження: за ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) і ст. 15, ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook