Правоохоронці затримали у Одесі підозрюваних у жорстокому вбивстві двох молодих дівчат у Києві, яких знайшли у шафі орендованої квартири після новорічної ночі. Ймовірно, одним з підозрюваних є волинянин Ксьондзик Сергій Дмитрович, 1985 року народження.

Читайте також: У Ківерцівському районі біля водойми знайшли тіло зниклого молодого хлопця

Про затримання стало відомо ТСН із власних джерел у поліції.

Затримання відбулося близько 4:40 ранку. Наразі із підозрюваними тривають слідчі дії. Після цього їм мають вручити підозри та обрати запобіжний захід.

Нагадаємо, тіла дівчат були виявлені в орендованій квартирі 4 січня. Розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після цього поліція оголосила у розшук 34-річного чоловіка та 20-річну дівчину, які винайняли цю квартиру на новорічну ніч.

Читайте також: Волинянина підозрюють у жорстокому вбивстві двох дівчат на Новий рік у Києві (фото)

За даними Facebook-спільноти Київ Оперативний, за вчинення злочину розшукувався волинянин Ксьондзик Сергій Дмитрович, 1985 року. Він народився у селі Любитів Ковельського району Волинської області.

Другий співучасник вбивства – Бершацька Єлизавета Василівна, 2000 року народження. Вона родом з села Липняжки Добровеличківського району Кіровоградської області.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook