Сьогодні поліцейські Волині затримали зловмисника, котрий здійснив розбійний напад на приватне відділення поштового зв’язку. 

Читайте також: З'явилось відео зухвалого пограбування фінустанови у Луцьку

Нагадаємо, що учора вранці в чергову частину ГУНП у Волинській області надійшло повідомлення про вчинення розбійного нападу із застосуванням зброї на приватне відділення поштового зв’язку, що на проспекті Волі у Луцьку.

Внаслідок злочину постраждав співробітник закладу. В області негайно ввели у дію спеціальну поліцейську операцію, повідомляє поліція Волинської області.

"Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники поліції затримали розбійника. Ним виявився 55-річний лучанин. У нього правоохоронці вилучили низку предметів, котрі є речовими доказами у справі", – повідомив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 3 ст.187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, поєднаний з проникненням у приміщення. Після оголошення затриманому підозри в інкримінованому злочині, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: У Луцьку невідомий намагався пограбувати поштове відділення та вистрілив у голову оператору

Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook