Затримали одного учасника смертельної стрілянини на автомийці у Луцьку.

Читайте також: "Пострілів було дуже багато": очевидець смертельної стрілянини на автомийці у Луцьку розповів деталі (відео)

24-річному мешканцю Київської області, 8 листопада повідомили про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 296 КК України), повідомили у прес-службі Волинської прокуратури.

Луцький міськрайонний суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що йдеться про 24-річного уродженця та жителя міста Бровари Київської області Дмитра Нагайчука.

Читайте також: Одну із трьох автівок, розшукуваних після кривавої стрілянини на автомийці у Луцьку, знайшли (фото)

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, замаху на умисне вбивство двох або більше осіб та хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальні правопорушення, передбачені п.12 ч.2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 12 ст. 115, ч. 4 ст. 296 КК України) триває.

Вживаються заходи задля затримання усіх причетних до вчинення цих злочинів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter