Друга частина сезону для ФК "Волинь" стартує уже цієї суботи. Передували йому тренувальні збори, які футболісти провели у Туреччині, нині вони активно готуються до першого весняного матчу.

Читайте також: Португалія – Україна: де дивитись футбольний матч відбору на Євро-2020

З двотижневих зборів гравці ФК "Волинь" повернулись в піднесеному настрої. У Туреччині підопічні Андрія Тлумака зіграли шість спарингів.

"Добре пройшли збори в Туреччині, залишилось декілька днів до першої гри в суботу. Все нормально, як завжди, готуємось до чемпіонату. Все більше працюємо над тактикою. Головне, щоб всі були здоровими і готуємось до суботи", – каже Младен Бартуловіч, півзахисник ФК "Волинь".

"Завдання номер один на сьогодні – це вивести "Волинь" до Прем’єр-ліги" – слова головного тренера ФК "Волинь"Андрія Тлумака передають настрій всієї футбольної команди.

Читайте також: Волинянин гратиме за молодіжну збірну України з футболу

В новому сезоні можливість заявити про себе з явиться у нових гравців команди.

"Нові футболісти є. Взяли Ульянова, Маткабожека, Волошиновича і Западню.4  футболіста нових, які можуть дебютувати в першій грі за "Волинь", – зазначає Сергій Семінін, захисник ФК "Волинь".

З новими силами і з бажанням перемагати гравці ФК "Волинь" посилено тренуються, оскільки вже цієї суботи 23 березня відбудеться перший матч з краматорським "Авангардом". Підтримка вболівальників завжди є важливим елементом під час матчу.

"Глядач,12-й наш гравець буде дуже нам потрібен. Він обов'язково має прийти і підтримати команду. Я думаю, що Луцьк заскучив за Прем єр-лігою і хоче не менше ніж ми", – додає Андрій Тлумак, головний тренер ФК "Волинь".

Зустріч команд відбудеться на луцькому стадіоні "Авангард". Початок о 17:00, вхід безплатний.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook