На Волинь прибули помічники народного депутата України від УКРОПу Олександра Шевченка з надзвичайно відповідальною місією – вручити Мирославі Поліщук путівку в дитячий табір "Артек-Буковель" від імені Благодійного Фонду народного депутата. 

Читайте також: Як виграти путівку у Буковель та поспілкуватись з кандидатом у президенти України

Про це повідомляє УКРОП Волинь.

Про Мирославу Поліщук та історію її підприємницької діяльності усі дізналися після публікації у місцевій газеті. Дівчинка, яка нещодавно закінчила шостий клас, за підтримки батьків організувала власний ягідний бізнес. ЇЇ вибір впав на полуницю. На декількох сотках городу Мирославі вдалося виростити кущі дивовижної полуниці. Районній газеті дівчинка розповіла, що справу розпочала, аби втілити мрію – на зароблені кошти придбати путівку в табір "Артек-Буковель". Історія про маленьку трудівницю нікого не залишила байдужим. Ось і укропівці з Волині розповіли про мрію дівчинки народному депутату України, засновнику туристичного комплексу "Буковель" Олександру Шевченку.

 

Народний обранець не залишився байдужим, а тому вирішив подарувати дівчинці омріяний відпочинок в дитячому таборі "Артек-Буковель" за рахунок свого Благодійного фонду. 

 

"Мене завжди такі історії торкають "за живе", як кажуть. Завжди намагаюся підтримувати ініціативних людей, особливо дітей. Саме такі працьовиті діти – це майбутнє України. Сьогодні важливо підтримати їхні прагнення і показати, що праця і цілеспрямованість дають результат. Лише наполегливою працею збудуємо сильну, заможну і, направду, незалежну Україну", – наголосив народний депутат України Олександр Шевченко.

І уже сьогодні, 27 липня, Мирослава Поліщук отримала таку жадану путівку у табір. Хвилюючий момент вручення подарунку розчулив не лише дівчинку, а й усіх присутніх.

Читайте також: Для сімей учасників АТО влаштували свято на Волині

"Це було неймовірно! Щирі дитячі емоції, захоплення, сльози мами і татова метушливість та небагатослівність, – зазначила помічник нардепа Оксана Островська. – Здається, що вони дотепер не вірять, що донечці подарували омріяний відпочинок в "Артек-Буковель". Мрії здійснюються, якщо наполегливо працювати та цілеспрямовано йти до мети!".

 

Уже 10 серпня юну полісянку чекають у Буковелі на двотижневий відпочинок в загоні "Лісовий" дитячого табору "Артек-Буковель". Дівчина на такий подарунок не очікувала, але каже, що щаслива, адже це була заповітна мрія.

 "Тепер я точно знаю, що мрії здійснюються, якщо для цього щось робити. Якщо докладати усіх зусиль та наполегливо працювати, все можливо!", – каже Мирослава Поліщук і вже планує, що збиратиме у валізу.

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter