Ексректор СНУ Ігор Коцан подав заяву про зняття своєї кандидатури з виборів ректора із запізненням, тому вибори відбудуться, як і заплановано, а в бюлетні буде два кандидати. Виборців закликають не ігнорувати другий тур виборів, адже кожен голос – важливий.

Читайте також: Без тітушок та провокацій: поліцію просять забезпечити порядок на виборах ректора СНУ

Ввечері 25 листопада у фейсбуці Ігор Коцан, який із значним відривом програв перший тур виборів першому проректору, проректору з адміністрування та розвитку університету Анатолію Цьосю, заявив, що результат виборів став для нього несподіванкою, – пише ІА Волинські новини.

Також Коцан зазначив, що через "зовнішній вплив" він не буде брати участь в другому турі виборів.

"Вважаю свою подальшу участь у виборчому процесі неможливою", – резюмував він.

Читайте також: Анатолій Цьось впевнено переміг Ігоря Коцана у першому турі виборів ректора СНУ

Проте, за станом на 11:32, письмової заяви в оргкомітет так і не надійшло. Як розповів голова організаційного комітету з проведення виборів ректора, в. о. декана юридичного факультету Антон Демчук, кандидат має право знятись не пізніше, ніж за 24 години до початку голосування.

Натомість Ігор Коцан подав заяву аж близько 12:00. Відтак вибори, як і було заплановано, відбудуться завтра, 27 листопада. Цього разу вони пройдуть в актовому залі головного корпусу університету, триватимуть з 9:00 до 15:00.

Викладачів, працівників вузу, а також студентів, які мають право голосу, закликають не ігнорувати голосування, а підтримати обраного кандидата.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook